Gjensynstreff

Huset på Kløfta

Den siste dagen i november hadde vi Gjensynstreff på Løken – Kløfta. Vi hadde delt deltakere og pårørende i 2 grupper. Fant ut at det var bedre enn å være 60, 70 personer samtidig.

Kl. 13.00 ankom første gruppe som var 32 personer. De fikk gjennoppleve ferien da vi hadde bildefremvisning på storskjerm. Det ble informert om nyhetene til neste år og det vakte begeistring. Vi serverte pepperkaker, pølser, hamburger, brus og kaffe. Etter 2,5 timer var det naturlig å bryte opp så da reiste de fleste tilbake med dagbok fra sin tur. Hyggelig å møte alle sammen igjen! Gleder oss til neste års turer.

Kl. 17.00 ankom andre gruppe som var 30 personer. Det ble samme opplegg for denne gruppa, men da hadde vi tent stearinlys og alle vinduene i hele første etasje hadde fått adventslys i form av staker eller stjerner. Vi hadde julemusikk under serveringen noe de fleste ble veldig glade for. Etter noen timer sa vi pent farvel og geldet oss til neste tur.

Vi introduserte Middelhavscruise for gruppene. Vi skal seile med Royal Caribbean Cruiseline sitt skip Liberty of the Seas. Her finner du alt du kan drømme om av puber, restuaranter, shoppinggate og show hver kveld. Turen er fra 13. til 21. september 2014. Vi skal overnatte  i Barcelona på H10-Casanova dagen før avgang. Her har vi tid til litt sightseeing og kos før båten går. Vi skal besøke Marseilles og Nice i Frankrike og La Spezia, Roma og Napoli i Italia før vi er tilbake i Barcelona. Turen blir ikke dyrere enn vår påsektur til Malta som koster 18.000,-. Da er alt, unntatt drikke inkludert – også utgifter til 1/3 ledsager er dekket. Vi har 1:3 bemanning.

Hilsen Marit

Nye domener

Vi fortsetter med forbedringer, og denne gangen har vi endelig fått på plass nye domener. Nå kan du nå nettsidene våre på følgende adresser:

Alle disse adressene vil lede til vår nettside. Vi anbefaler og bruke unikferie.no da den er lett å huske.

Juleferie

Juletre

I dag er det skikkelig kaldt ute – 8 minusgrader. Bakken er dekket med et tykt lag rimfrost. Sola skinner og det er absolutt meget vakkert. Vi gleder oss til å dra til Gran Canaria for å feire jul og nyttår. Vi er 32 personer som skal reise i år. Ny rekord!

Vi har mange fine bilder fra tidligere reiser til Palya del Ingels som du titte litt på om du ønkser.

Vi reiser 21. desember og kommer hjem igjen 4. januar. Vi kommer til å skrive litt om turen når vi er på Gran Canaria og samtidig legge inn bilder. Følg oss på bloggen.

Da er bloggen på plass

Bloggen er åpnet!

Vi har arbeidet de siste månedene med å forbedre nettsidene til Unike Ferieopplevelser. Vi siktet på å gjøre informasjon om våre reiser mer tilgjengelig. Du kan nå lese om reisemål, se bilder, kart og værmeldinger. Vi har også en full oversikt over våre reisedatoer. Så nå kan du finne all informasjonen du trenger her på våre nettsider, både om oss og våre reiser.

Når vi relanserte nettsiden hadde den kun disse «hoved» funksjonene. Men vi har lenge tenkt at en blogg er en fin måte vi kan kommunisere med våre kunder. Planen med bloggen er å kunne holde de der hjemme oppdatert med hva vi har opplevd på ferieturene våre. Dette er også ett sted vi kan dele nyheter, bilder, tekst og film for kommende og tidligere turister.

Vi har enda flere funksjoner vi skal utarbeide på de nye nettsidene våre. Så bare følg med på bloggen og nettsiden vår.

Nyttige linker

Leter du etter viktig informasjon?

Mer

Lyst til å lese mer om oss?

Facebook

Copyright © 2013 unikeferieopplevelser.com. All Rights Reserved.
Org nummer: 995 134 101 - Bakkestien 4, 2040 KLØFTA